Υπηρεσίες
• Εγκατάσταση, συντήρηση και επιθεώρηση Συστημάτων Ασφάλειας της Ποιότητας των Τροφίμων (HACCP, ISO, IFS, BRC κ.ά)
• Συμβουλευτική υποστήριξη εξαγωγών επιχειρήσεων τροφίμων
• Έλεγχος ετικέτας και διατροφικής επισήμανσης
• Αδειοδότηση επιχειρήσεων τροφίμων (καταστήματα - εγκαταστάσεις)
• Εκπόνηση αρχείων Οδηγού Ορθής Υγιεινής (Ε.Φ.Ε.Τ) και σχετική εκπαίδευση προσωπικού
• Σχεδιασμός και εγκατάσταση εβδομαδιαίου πλάνου καθαρισμού και απολύμανσης
• Σχεδιασμός πλάνου μικροβιολογικών και χημικών αναλύσεων α υλών και τελικών προϊόντων
• Εργαστηριακές Αναλύσεις τροφίμων και νερού (χημικές - μικροβιολογικές)
• SWAB TEST (Έλεγχος μικροβιολογικού φορτίου επιφανειών)
• Εκσυγχρονισμός επιχειρήσεων και χώρων εργοστασίου
• Έκδοση Κωδικών Ε.Ε.
• Σχεδιασμός Νέων Προϊόντων και σειρών Προϊόντων (Εκπόνηση Συνταγών προϊόντων)
• Εκπόνηση προδιαγραφών προϊόντων και σχετικών κοστολογίων
• Εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης θερμοκρασίας - Υγρασίας ψυκτικών θαλάμων
• Διάθεση συστημάτων αυτόματης καταγραφής θερμοκρασίας και Υγρασίας
• Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας
• Εκπαίδευση, κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών (Ε.Φ.Ε.Τ αρ. μητρώου 406)